Gidsen

Seksspellen: de ultieme gids

Je weet van het bestaan van seksspellen, en je hebt anderen er ook over horen praten. Maar de vraag is: heb jij seksspellen in huis? Nee? Dan is dat waarschijnlijk omdat:

  1. je weet niet waar je moet beginnen; of
  2. omdat je denkt dat het moeilijk is om dergelijke spellen in je intieme relatie toe te laten.

Daarom hebben we een gids gemaakt om je voor te bereiden om de wondere wereld van erotische spellen te ontdekken.

Wat is een seksspel?

Een seksspel is een spel dat je met een partner kunt spelen. Het worden ook wel erotische spellen genoemd. Net als bij alle andere spellen zijn er verschillende soorten en genres, maar het belangrijkste doel van erotische spellen is dat ze intimiteit tussen jou en je partner creëren en wat extra passie aan je relatie toevoegen.

Wat kan een seksspel voor jou doen?

Of je nu een nieuwe partner hebt die je beter wilt leren kennen, of je bent al 10 jaar samen, een seksspel kan een geweldige manier zijn om een nieuw soort intimiteit te creëren. En het is een superleuke manier om elkaar te ontdekken.

Zodra je gaat zitten om samen het seksspel uit te pakken, begint de nieuwsgierigheid al in je lichaam op te borrelen. Misschien lach je om de manier waarop de regels zijn geformuleerd en wordt de stemming meteen licht en speels.

Als je eenmaal begint, kan de stemming veranderen van ondeugend en dollend naar zinderend en sensueel. En dat is nou precies wat een seksspel voor jou kan doen.

Het dagelijkse leven verdwijnt naar de achtergrond en je passie voor elkaar krijgt de overhand. Je fantasie en lusten worden geprikkeld en je stelt je open voor nieuwe ervaringen.

De volgende stap is om je fantasieën uit te spreken, en daar kunnen de spellen ook bij helpen.

Welke soorten seksspellen zijn er?

Er zijn uiteenlopende seksspellen die allemaal op hun eigen manier kunnen bijdragen aan een nieuwe en spannende ontdekkingsreis, waardoor jouw relatie wordt geprikkeld en uitgedaagd. Laten we allereerst eens kijken naar de verschillende soorten spellen waar je uit kunt kiezen.

Dialoogspellen

Dialoogspellen zijn bedoeld voor koppels bij wie de routine erin is geslopen. De grote vragen en de lange gesprekken zijn een beetje op de achtergrond geraakt en je praat vaak alleen nog over de dingen van de dag. Deze spellen zijn specifiek ontworpen om het gesprek weer op gang te brengen en daarbij nieuwe perspectieven te verkennen.

Kaartspellen

Kaarten kunnen hetzelfde doen als dialoogspellen, maar ze kunnen ook wat pikanter zijn en dieper op de intimiteit ingaan. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen tijdens een weekendje weg en hebben meestal een eenvoudige regels. Ook met een glaasje op leveren deze spellen geen problemen op.

Dobbelstenen

Dobbelstenen zijn uitstekend geschikt als je niet te veel over de spelregels wilt nadenken, maar het wel een beetje ondeugend of kinky wilt maken. De dobbelsteen vertelt je wat je moet doen, waar op het lichaam en in welke ruimte…

Bordspel

Een bordspel is een goede keuze als je een paar uur de tijd hebt en wilt werken aan je relatie. Ze zijn meestal wat geavanceerder en bevatten elementen met dialoog, waarbij communicatie centraal staat. Lichamelijke elementen zijn er natuurlijk ook, waardoor je avond eindigt met hete maar liefdevolle toewijding.

Gekke spellen

Gekke spellen doen het geweldig als je gasten ontvangt, of als je gewoon een keertje gek wilt doen en je lichaam wilt voelen schudden van het lachen. Er is weinig om over na te denken, want het enige wat je hoeft te doen is aanwezig te zijn en je speelse kant te laten zien.

Twee mensen die een kaartspel spelen

Hoe kan een seksspel je seksleven helpen?

Het voelt misschien natuurlijker aan om een gewoon bordspel te kopen. En dat werkt perfect voor de gebruikelijke situaties. Maar als je met z’n tweeën bent, en een gewone avond tot een avontuurlijke avond wilt omtoveren, zijn seksspellen de juiste keuze.

Allereerst kan een erotisch spel een ander soort cadeau zijn dan alles wat je elkaar eerder hebt gegeven. Ambachtelijke bieren, een weekendje weg, of dure bonbons zijn allemaal geweldig. Maar als je je partner een keertje echt wilt verrassen, moet je iets nieuws verzinnen. Overigens, de bovenstaande cadeaus zijn natuurlijk prima met elkaar te combineren!

Als je je nog wat onzeker voelt over de aankoop van een seksspel, kunnen we je verzekeren dat velen je voor gingen. En ook al begeef je je op onbekend terrein, het duurt waarschijnlijk niet lang voordat je samen zit te gieren van de lach, of de slappe lach hebt. Het resultaat is dat je onder de dekbedden dichter naar elkaar toe kruipt.

Juist hier komt de waarde van iets nieuws in de slaapkamer in al zijn kracht naar voren. Het dagelijkse leven dat strikt volgens planning verloopt, verdwijnt naar de achtergrond terwijl jij spelenderwijs tot een intimiteit en tederheid komt die zelden constant aanwezig zijn in een relatie.

Spontaniteit komt en gaat, maar als je seksspellen speelt, krijg je zeker nieuwe ingevingen en ideeën die allicht hun weg naar je relatie vinden. Misschien heb je in het verleden wel eens wat kinky experimenten uitgevoerd en komt die kant weer te voorschijn. Vaak wordt de band met je partner sterker en durven jullie allebei je nieuwsgierigheid naar het onbekende de overhand te laten nemen.

Seksspellen vormen dus een geweldige kans om jullie band te versterken en nieuwe kanten van elkaar te ontdekken. Spellen bieden ook een mooie gelegenheid om seksspeeltjes aan je intieme momenten toe te voegen, wanneer je daar voor voelt.

En nu dat allemaal is gezegd, gaan we naar de volgende vraag:

Blinddoek, verenkietelaar en een seksspel bovenop een lichtblauw dekbed

Waar begin je, als je een erotisch spel wilt spelen?

Da’s niet zo moeilijk, toch? Ga naar sinful.nl, koop een seksspel en probeer het uit – klaar. Maar misschien is het toch iets minder eenvoudig dan dat. Dus lees nog even verder en doe je voordeel met de informatie.

Allereerst is het een goed idee om vooraf duidelijk voor ogen te krijgen wat je met het spel wilt bereiken: een sterkere seksuele relatie, of is er iets dat je bespreekbaar wilt maken?

Het kan allebei, maar er zijn verschillende spellen voor verschillende doelen. Sommige spellen zijn erg fysiek ingesteld en vooral bedoeld om de seksuele drive te prikkelen, maar er zijn ook spellen om elkaars diepste gedachten te verkennen en elkaar beter te begrijpen.

Daarna is het tijd om je verlangens met je partner te delen. Dat kun je doen als een verrassing, waarbij je het spel cadeau geeft, of je kunt samen bekijken welk spel jullie beiden het meeste aantrekt.

En wanneer je het seksspel hebt ontvangen, hoef je alleen nog maar de tijd vrij te maken om het uit te proberen. Als jullie het allebei erg druk hebben, moet je misschien echt een dag op de kalender prikken. En dan kan het spel beginnen.

Zet een lekker drankje koud, zorg voor wat lekkere snacks, dim de lichten of steek wat kaarsen aan. Zo creëer je de perfecte sfeer voor een leuke avond die je naar nieuwe uitdagingen voert.

En nu komen we bij het belangrijkste punt: welk seksspel is geschikt voor jou?

De beste seksspellen

We hebben de beste seksspellen die thans in de markt verkrijgbaar zijn, verzameld. We hebben kaartspellen en bordspellen, dus voor elk wat wils. En we sluiten af met twee geweldige spellen die super geschikt zijn voor een gezellige avond met vrienden.

Monogamie (bordspel)

Dit spel heeft al heel wat prijzen gewonnen. En terecht. Het spel biedt mentale en fysieke uitdagingen en heeft 3 niveaus. Hoe verder je komt, hoe hoger de temperatuur stijgt!

Als je je relatie naar nieuwe hoogten wilt stuwen en elkaar zowel op fysiek als mentaal niveau nog beter wilt leren kennen, dan is dit spel de ultieme uitdaging voor jullie.

Monogamie, het bordspel

Fifty Days of Play (kaartspel)

De naam komt je waarschijnlijk bekend voor, maar dit spel zal je verrassen. De regels zijn eenvoudig: er is een dobbelsteen en 50 enveloppen in verschillende tinten – hoe donkerder de tint, hoe ondeugender het wordt. Je gooit om de beurt met de dobbelsteen en die bepaalt welke kleur envelop jij moet pakken.

Als je samen een stap verder wilt gaan, maar een duwtje in de goede richting nodig hebt, is dit Fifty-kaartspel het antwoord. De teksten zijn in het Engels geschreven, maar zijn eenvoudig en gemakkelijk te lezen.

Fifty Days of Play erotisch kaartspel

Fetish IOU (kaartspel)

Als je het kinky universum wilt ontdekken, krijg je met dit spel 50 ideeën aangereikt. Het is een spel van opdrachten en het is een van de meer tijdrovende spellen, waarbij je verschillende kaarten met uitdagingen trekt. Je kunt bijvoorbeeld ieder je eigen kaart trekken en dan de benodigde artikelen uit kasten en lades halen om je fantasie uit te leven. Het is bedoeld als een combinatie van voorspel, dat begint als je de kaart trekt, en eindigt als alle voorwerpen zijn verzameld en de grote finale wordt bereikt. Het is geen spel dat je voor eventjes tevoorschijn haalt.

Als je het stimulerende, kinky universum wilt verkennen, helpt dit seksspel om je verbeelding op gang te brengen en dingen te laten gebeuren. Het is gemakkelijk om te beginnen en erin op te gaan.

Fetish IOU erotisch kaartspel

Bedroom Battle (kaartspel)

Dit gaat allemaal over sexy uitdagingen! Het spel heeft 92 ‘battle’-kaarten en 70 beloningskaarten, en in totaal 210 verschillende soorten opdrachten. Dus er staat je heel wat te wachten. Met deze battle in de slaapkamer kun je allebei je fantasieën waarmaken.

Als je je fantasieën een boost wilt geven en niet bang om onderling de strijd aan te gaan, is dit het spel voor jou om mee thuis te komen. De teksten zijn in eenvoudig Engels geschreven en gemakkelijk te begrijpen.

Bedroom Battle erotisch kaartspel

Seks Roulette (bordspel)

Met Sex Roulette breng je snel intimiteit in het spel. Laat het wiel draaien en kijk op welk nummer de pijl terechtkomt. Zoek het nummer op in het bijbehorende boekje en lees welke prikkelende opdracht moet worden uitgevoerd. Dat kan van alles zijn, van ‘Blinddoek elkaar’ tot ‘Maak stoute foto’s van elkaar’.

Als het je aan ideeën ontbreekt om iets extra’s voor elkaar en je intieme momenten te doen, dan biedt dit seksspel de oplossing.

Sex Roulette erotisch bordspel

2 jokers (gek spel)

We zijn nu aangekomen bij de twee jokers; deze spellen leiden je niet naar kinky bondage en zorgen ook niet voor een diepgaand gesprek. Nee, deze spellen laten je schateren van de lach.

PIK Fun

Een spel dat het beste van Picture Lottery en Charades bevat; uiteraard met de penis als middelpunt. Je kunt dit spel met 3 tot 12 mensen spelen. Dus nodig wat vrienden uit, geef een feestje of gebruik het voor een vrijgezellenfeest. Gegarandeerd dat er wordt gelachen vanaf het moment dat het spel op tafel komt.

PIK Fun gezelschapsspel

Cum Face Duel Pump Action Penis

Misschien heb je het al gehoord. Maar zo niet, dan kunnen we je vertellen dat dit spel een hype is op alle sociale-mediaplatforms. Het is heel eenvoudig: giet een vloeistof naar keuze in het kleine gaatje in het midden van dit apparaat. Daarna zo hard en snel mogelijk pompen, zodat je tegenstander nat wordt.

Cum Face Duel Pump Action Penis

Gefeliciteerd, je bent nu de aangewezen spelleider! Maak het allemaal een beetje ondeugender, een beetje meer kinky, of stook het vuurtje in je relatie opnieuw op.

We wensen je veel succes en hopen dat we je de troef in handen hebben gegeven die alles een stuk leuker maakt.